Echipa Consiliului Județean Gorj a demarat o serie de noi proiecte de reabilitare, întreținere, reparare și modernizare a infrastructurii rutiere

În data de 29 august 2023, s-a semnat ordinul de începere pentru lucrările de reabilitare la “Drumul Județean 607”, tronsonul cuprins între km 25+352 și km 27+359, comuna Ionești.

Acest drum este o arteră importantă care leagă comuna Ionești de DN67A, traversând Gura Șușiței. Lucrările includ extinderea carosabilului, repararea sistemului rutier, asfaltarea, protecția terasamentelor, gestionarea apelor pluviale, amenajarea drumurilor laterale, semnalizarea și multe altele.

Valoarea totală a lucrărilor este de 8.168.174,63 lei, cu TVA inclus. Proiectul are o durată de execuție de 10 luni și este finanțat din bugetul Consiliului Județean Gorj.

Totodată, vă informez că lucrările întreținere, reparare și așternere a covorului asfaltic pe DJ 671C, tronsonul km 0+000 – km 2+000, în comuna Bolboși, au fost finalizate cu succes.

Urmează execuția acostamentelor din piatră spartă, a șanțurilor din pământ și semnalizărilor rutiere. Această investiție este finanțată din bugetul propriu al județului Gorj, cu o valoare totală de 1.795.000 lei, TVA inclus.

Pentru mai multe detalii despre proiectele finalizate, în derulare sau proiectele viitoare, găsiți informații pe pagina mea de Facebook – Cosmin Mihai Popescu

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Threads