Siguranță și ordine publică

Siguranța și ordinea publică stau la baza prosperității și a calității vieții fiecărui cetățean. În calitate de Președinte al Consiliului Județean, prioritatea mea este să contribui instituțional la asigurarea unui mediu sigur și protejat pentru toți locuitorii noștri. Este esențial ca fiecare membru al comunității să se simtă în siguranță în propria casă, pe străzile orașului, în școli și în toate spațiile publice.

Angajamentul meu este de a construi un județ care nu doar că respinge infracționalitatea, ci promovează proactivitatea și cooperarea între toate forțele de ordine și structurile civile. În acest sens, vom îmbunătăți și extinde resursele și capacitățile instituțiilor noastre de ordine publică pentru a răspunde rapid și eficient oricărei provocări.

Creșterea siguranței și a ordinii publice este o responsabilitate comună, iar prin unitate și dedicare, județul Gorj va deveni un model de succes și un loc mai sigur pentru noi toți. Împreună, vom lucra pentru a păstra și a îmbunătăți liniștea și securitatea care ne definește comunitatea.

Pentru mai multe detalii despre proiectele finalizate, în derulare sau proiectele viitoare, găsiți informații pe pagina mea de Facebook – Cosmin Mihai Popescu

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Threads