Consiliului Județean Gorj a achiziționat două motopompe performante pentru ISU Gorj!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj „Lt. col. Dumitru Petrescu” a primit din partea Consiliului Județean Gorj două motopompe performante marca „NOVUS 2000”.

Din experiența acumulată în anii precedenți, în timpul cărora au fost gestionate diverse situații de urgență cauzate de inundații, am constatat importanța deosebită a acestor noi echipamente furnizate de către Consiliul Județean Gorj în ceea ce privește gestionarea acestor situații. Acestea completează echipamentul de intervenție primit de ISU Gorj de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, în ultimii ani.

Motopompele oferite de Consiliul Județean Gorj au o capacitate de refulare a apei de aproximativ 2.200 de litri pe minut. Acestea reprezintă un element esențial în reducerea timpului de răspuns la inundații și, în primul rând, în acordarea de asistență cetățenilor, care sunt beneficiarii principali ai acțiunilor ISU Gorj. Asigurarea unui echipament corespunzător și a unor condiții adecvate pentru salvatorii din Gorj este esențială pentru pregătirea optimă și îndeplinirea misiunilor la cel mai înalt nivel posibil.

Consiliul Județean Gorj a demonstrat, în repetate rânduri, implicarea sa în gestionarea situațiilor de urgență din județ, contribuind constant la dotarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență cu echipamente necesare pentru gestionarea unor situații critice și furnizând alte bunuri care să îmbunătățească condițiile de pregătire și de lucru ale echipelor ISU Gorj.

Pentru mai multe detalii despre proiectele finalizate, în derulare sau proiectele viitoare, găsiți informații pe pagina mea de Facebook – Cosmin Mihai Popescu

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Threads