ASISTENȚĂ SOCIALĂ

În calitate de președinte al Consiliului Județean Gorj, responsabilitatea mea este de a asigura nu doar administrarea eficientă a resurselor județului, dar și de a răspunde nevoilor celor mai vulnerabile segmente ale comunității noastre. Acest angajament se manifestă cu claritate prin gestionarea centrelor de îngrijire și asistență, unde ne străduim să oferim servicii de cea mai înaltă calitate pentru persoanele aflate în nevoie.

Articolele legate de Asistență Socială din programul meu subliniază angajamentul continuu al Consiliului Județean Gorj de a îmbunătăți viața tuturor cetățenilor săi, în special a celor în dificultate. Prin recentele inițiative, cum ar fi proiectul „Creșterea eficienței energetice a clădirilor aparatului propriu al D.G.A.S.P.C. Gorj”, am demonstrat nu doar preocuparea pentru un mediu mai sustenabil, dar și pentru optimizarea resurselor, astfel încât să putem redirecționa economiile realizate spre îmbunătățirea directă a serviciilor sociale oferite.

Prin urmare, strategia mea și a echipei din jurul meu se axează pe consolidarea infrastructurii existente și pe dezvoltarea de noi proiecte care să aducă îmbunătățiri tangibile în viața celor asistați.

Prioritizăm dezvoltarea de soluții inovatoare pentru îmbunătățirea calității asistenței și îngrijirii, sporind eficiența operațională și promovând practici care respectă principiile dezvoltării durabile.

Următoarele capitole vor detalia măsurile specifice pe care Consiliul Județean Gorj le va implementa pentru a se asigura că toți cetățenii săi primesc sprijinul de care au nevoie, evidențiind totodată modalitățile prin care proiectele noastre curente contribuie la crearea unui cadru de viață mai bun și mai sigur pentru toți membrii comunității noastre.

Pentru mai multe detalii despre proiectele finalizate, în derulare sau proiectele viitoare, găsiți informații pe pagina mea de Facebook – Cosmin Mihai Popescu

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Threads