Târgu Jiu, Gorj – Regăsirea Ființei Prin Știință Și Credință

În inima Gorjului, sub cerul încărcat de istorie și spiritualitate, am fost martorii unei întâlniri remarcabile care a unit comunitatea noastră în jurul unui eveniment cultural-artistic excepțional: „Regăsirea ființei prin știință și credință”.


Cu peste 7.000 de gorjeni cu sufletele deschise spre înțelepciune și căutare spirituală, am trăit împreună o seară de neuitat, în care cultura și misterul credinței s-au împletit armonios, creând o atmosferă de profundă conexiune și împărtășire.


A fost o onoare să-i avem alături pe distinșii noștri invitați, prof. univ. dr. preot Constantin Necula, academician prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea și prezentatoarea TV Florentina Fântânaru, care ne-au îmbogățit sufletește și intelectual cu prezența și cuvintele lor.


Împreună, am demonstrat că Gorjul nu este doar un loc pe hartă, ci o inimă vibrantă, plină de pasiune, cultură și credință.
Să păstrăm această flacără aprinsă în sufletele noastre și să ne revedem cu aceeași bucurie și deschidere la următoarele noastre întâlniri.


Cosmin Mihai Popescu

Pentru mai multe detalii despre proiectele finalizate, în derulare sau proiectele viitoare, găsiți informații pe pagina mea de Facebook – Cosmin Mihai Popescu

Facebook
X
LinkedIn
WhatsApp
Threads